Co. van de Hangzhouzgsm Technologie, Ltd

 

meer dan 8 jaar, is ZGSM gewijd aan het creëren van een betere kwaliteit, een milieuvriendelijk, efficiënt verlichtingsmilieu door diverse ondernemingen van LEIDENE verlichting, LEIDEN verkeerslicht, zonne LEIDEN verlichtingssysteem en meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hanghzou ZGSM Technology co.,ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Hanghzou ZGSM Technology co.,ltd. certificaten
China Hanghzou ZGSM Technology co.,ltd. certificaten
De gelukwensen voor de nieuwe LEIDENE vrijgegeven straatlantaarn, het toont aan dat de zaken van uw bedrijf op een nieuw stadium hebben gestapt.

—— George Wells-Germany

Dank u voor de kans om met u te assoiëren, wij ons op toekomstige kansen verheugen om onze wereld groener te maken.

—— Enrique Granados-Spain

Wij hopen oprecht dat uw zaken meer en meer bloeiend zullen zijn, en wij zullen een hechtere samenwerking in de toekomst hebben.

—— John Ford-Mexico

Hanghzou ZGSM Technology co.,ltd.

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
ZGSM ZGSM ZGSM ZGSM ZGSM ZGSM ZGSM
Bedrijf Details:
Merken : ZGSM
Export pct : 90% - 100%

Opgericht in 2005, wordt de Technologieco. van Hangzhou ZGSM, Ltd gevestigd in Linglong-Industrieterrein, het westen van Hangzhou. ZGSM is hi-tech en een particuliere onderneming etc. toegewijd aan R&D, het produceren en het verkopen van hoogte - kwaliteits LEIDENE binnen/openluchtlichten, LEIDENE verkeerslichten, zonnepanelen en zonne aangedreven LEIDEN verlichtingssysteem. Als één van de octrooi modelondernemingen en eerste partij van Energy-saving de Dienstbedrijf in Zhejiang-Provincie, hebben wij meer dan vijftig producten geregistreerd; wij zijn ook lid van het Verlichten van de Techniekmaatschappij en Halfgeleiderindustrievereniging in China.

ZGSM schept een standaardproductielijn, de invoer en de uitvoerprioriteit en de deskundigheid van beheer, ontwikkelings, productie en marketing team op. Onze producten behandelt LEIDENE straatlantaarns, LEIDENE hoge baailichten, LEIDENE benzinestationlichten, LEIDENE schijnwerpers, LEIDENE tunnellichten, LEIDENE buislichten, leiden downlights en andere binnen/openlucht LEIDENE lichten; LEIDENE verkeerslichten en signaalcontrolemechanismen; PV modules, zonne LEIDENE straatlantaarns en zonne aangedreven generatiesystemen. Onze producten nemen etc. het voordeel van energie - besparing, milieuvriendelijk, met lange levensuur. Wijd gebruikt op binnen/openluchtverlichting, stadsverlichting, verkeersinstructie, de projecten van de zonnemachtsgeneratie en andere gebieden. Wij zijn bereid met nieuwe en oude klanten werken om een rooskleurige toekomst tot stand te brengen.

Contactgegevens
Hanghzou ZGSM Technology co.,ltd.

Contactpersoon: Mr. Allen Lu

Tel.: 0571-63968815

Direct Stuur uw aanvraag naar ons